Josep Maria Bartomeu i Ousmane Dembélé, el dia de la presentació del davanter francès
Barça

Josep Maria Bartomeu confirma la continuïtat d'Ousmane Dembélé al Barça la temporada que ve

El president blaugrana afirma que el davanter francès "és un jugador molt jove i amb molt talent de qui esperem grans coses"

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu ha assegurat que Ousmane Dembélé continuarà al Barça la temporada que ve. El president del Barça, que es troba als Estats Units, ha concedit una entrevista al canal ESPN i a Associated Press en què ha parlat de la situació dels dos jugadors més cars del club, Philippe Coutinho i Ousmane Dembélé, fitxats el curs passat. Bartomeu ha sortit així al pas de les informacions que assenyalen que l'internacional francès podria canviar d'aires, especialment si el Barça fitxa el seu compatriota Antoine Griezmann.

"Tots dos són molt importants per al nostre projecte i n'esperem molt. Coutinho ha estat molt actiu per a l'equip en els últims quatre mesos, però Dembélé és un jugador molt jove i amb molt talent de qui esperem grans coses", ha comentat. "La pròxima temporada és diferent. No és fàcil jugar al Barça el primer any perquè el model de futbol és bastant diferent al de la resta", ha explicat.

Bartomeu no ha sigut tant concret pel que fa als fitxatges, però ha assegurat que n'hi haurà: "Alguns jugadors vindran i d'altres se n'aniran. És normal. No donarem noms, però probablement ara mateix hi ha jugadors que estan negociant amb la gent del club. Vindran nous jugadors", ha indicat.

ARXIVAT A:
Dembélé
Anar al contingut