Barça

Josep Maria Bartomeu anima la comissió gestora del Barça a tancar el fitxatge d'Arda Turan

El precandidat a la presidència del FC Barcelona i anterior president del club Josep Maria Bartomeu ha animat la comissió que regeix el club mentre no es resolguin les eleccions que tanqui el fitxatge del jugador de l'Atlètic de Madrid Arda Turan

Actualitzat

En unes declaracions en exclusiva a Esport3, Josep Maria Bartomeu ha dit que Arda Turan "és un jugador molt bo, té una qualitat i encaixa perfectament amb el que vol Luis Enrique per a la propera temporada. Jo, com a precandidat, animo aquesta junta gestora que faci el pas endavant, signi amb aquest jugador i d'aquesta manera la temporada vinent tindrem un equip i una plantilla que tornarà a ser molt competitiva i optarà a guanyar tots els títols possibles".

Bartomeu ha argumentat que "quan els executius, els tècnics i sobre tots Luis Enrique estan tots d'acord que un jugador escollit ha de venir, la junta gestora o la junta en el seu moment ha d'intentar portar-lo de la millor manera possible, i que encaixi en els paràmetres econòmics del club".

El migcampista turc, de 28 anys, té una clàusula de rescissió de 41 milions d'euros. A més del preu, l'altre problema és que el Barça no pot inscriure cap jugador fins a l'1 de gener del 2016, arran de la sanció de la FIFA. Aquestes paraules de Bartomeu reobren un dels grans debats d'aquesta precampanya: fins on arriben les atribucions de la comissió gestora.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut