Barça

Josep M. Bartomeu: "Sé que a Alves li agradaria quedar-se i al Barça li agradaria que es quedés"

El president del Barça no s'imagina que Luis Enrique no sigui el tècnic del Barça la temporada vinent i ha assegurat que vol que Alves renovi. També ha explicat que la Junta informarà del dia de les eleccions quan l'equip de futbol hagi jugat l'últim partit, i considera que les eleccions són necessàries

Actualitzat

El president del F. C. Barcelona, Josep Maria Bartomeu, convidat aquest diumenge del "Hat-trick Barça", ha fet un repàs a l'actualitat del club, que està passant per un dels moments més dolços de la temporada, ja que aspira al triplet en aquesta recta final de curs. El president està content: "Jo ensumo que l'equip esta molt bé, en un moment dolç de joc, estan guanyant, l'equip treballa, lluita i hi ha ambició"; i és que Bartomeu assegura que "no hem de patir amb aquest equip, juguen bé, convencen, tenen ganes de guanyar i els gols arriben". 

El Barça està en un bon moment i el més "important és arribar a aquest moment en què es pugui optar a tots els títols, i hi som. Estem en una situació envejable: queden pocs partits per guanyar una Lliga, a punt per a unes semifinals de Champions i jugarem la final de la Copa del Rei."

La renovació d'Alves i el futur de Luis Enrique i de Xavi

De cara a l'organització del primer equip per a la temporada vinent han sortit tres noms: Alves, Luis Enrique i Xavi. "Espero que Alves renovi. És un jugador molt important i aquest any està en una forma espectacular. Estem parlant amb ell i la seva representant. Sé que a Dani li agradaria quedar-se i que al Barça li agradaria que es quedés", explica Bartomeu.

Respecte a Luis Enrique, no ha volgut donar cap pista, però "el club està content amb la seva feina; té contracte amb el Barça, però encara té feina per endavant, ara està centrat en el primer equip i la competició, ja hi haurà temps de parlar de la temporada que ve". 

Xavi, per la seva banda, "és la llegenda, ho ha guanyat tot amb el Barça i aquest any encara pot guanyar molt més. S'ha guanyat el dret a decidir el seu futur, la decisió és seva, i nosaltres li respectarem moltíssim", explica el president. 

La convocatòria d'eleccions

Josep M. Bartomeu no es penedeix d'haver convocat les eleccions en el seu moment i assegura que "les eleccions eren necessàries" i hi afegeix que "crec que les decisions es prenen quan calen i s'ha de tirar endavant, amb les conseqüències. En aquell moment calia apaivagar el soroll al voltant del club. Convocar les eleccions ha estat un missatge de serenor, per poder-nos centrar a animar l'equip, i ha funcionat". La data, segons el president, se sabrà quan el Barça hagi jugat l'últim partit de la temporada. 

El retorn de Guardiola al Camp Nou

Pep Guardiola torna al Camp Nou per jugar les semifinals de la Champions contra el Barça i Bartomeu comenta que "els socis han de rebre Guardiola amb honors, però el club no prepara res especial, ara és rival". I és que, segons el president, la rebuda a l'exentrenador blaugrana "ha de ser espontània, d'agraïment del que ha fet".

Tot i ser un rival, "la relació de Guardiola amb la Junta va acabar bé quan va deixar el club. Ell va prendre la decisió de marxar i deixar l'equip en aquell moment, tots volíem que seguís. Ell volia canviar i no hi ha cap problema". A més, afegeix que "ell sap que té les portes obertes del club sempre. Jo crec que algun dia possiblement tornarà al Barça."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut