Barça

Josep M. Bartomeu obre l'assemblea de compromissaris amb un discurs defensant el Barça dels atacs de Tebas

El president del Barça ha obert l'assemblea amb un discurs defensant el club de "campanyes que tergiversen la realitat i defensen interessos particulars". En l'assemblea s'han aprovat els pressupostos de la temporada 2016/2017 i s'ha informat que la vista oral per les estelades és el 7 de novembre.

Actualitzat

Com cada any, el president del FC Barcelona, Josep M. Bartomeu, ha inaugurat l'assemblea general de compromissaris del club amb un discurs. El president ha assegurat estar fart "de campanyes que tergiversen la realitat i defensen interessos partidistes" i ha explicat que l'entitat blaugrana es defensarà, "fins al final" de totes.

El president del Barça ha obert el discurs referint-se a les declaracions del president de la Lliga de Futbol Professional, Javier Tebas, i les dels membres del Comitè de Competició sobre els futbolistes del conjunt blaugrana. "No ens deixarem atacar; anirem fins al final", ha insistit Bartomeu, que ha titllat d'"imprudents i irresponsables" les paraules dels dos esmentats que criticaven el comportament dels jugadors del Barça a Mestalla quan van rebre l'impacte d'una ampolla d'aigua. Per aquest motiu, el FC Barcelona ha demanat al Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) que obri els procediments disciplinaris que corresponguin.

Bartomeu, que tornarà a dirigir-se als compromissaris aquesta tarda per explicar-se sobre el 'cas Neymar' i tot el que té relació amb el procediment judicial obert pel fitxatge del jugador brasiler, també ha tingut un record per a Johan Cruyff. "Estem parlant amb la seva dona i els seus fills per trobar la millor manera de fer un tribut permanent a la memòria de Johan, un tribut per sempre", ha finalitzat.

Robert Fernández assegura que tornarà un jugador cedit

El secretari tècnic del Barça, Robert Fernández, ha avançat, sense dir noms, que algun dels jugadors cedits a altres equips tornarà l'estiu vinent al Barça. Recordem que els jugadors cedits són 5: Munir, Douglas, Samper, Tello i Vermaelen.

Els pressupostos 2016/17, aprovats

Els compromissaris han aprovat els pressupostos per a aquesta temporada 2016/2017, per una majoria clara a favor, amb un total de 771 vots (89%), només n'hi ha hagut 45 en contra i 46 vots en blanc. Segons s'ha informat en l'assemblea, els comptes preveuen acumular un nou rècord d'ingressos: de 695 milions d'euros. 

Les estelades i la UEFA

La vista oral del Barça al TAS pel cas de les estelades serà el 7 de novembre, segons s'ha informat en l'Assemblea. El club blaugrana demana al Tribunal que s'anul·lin les sancions de la UEFA i que es permeti l'accés sense sanció de les estelades a tots els estadis. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut