Barça

Josep M. Bartomeu i Raül Sanllehí expliquen els detalls del fitxatge de Neymar

El president del Barça, Josep M. Bartomeu, i el director executiu, Raül Sanllehí, han explicat els detalls del fitxatge de Neymar. Bartomeu i Sanllehí han desglossat les partides del contracte del brasiler i han mantingut que el fitxatge de Neymar Jr "va costar 57,1 milions d'euros".

Actualitzat

El president del Barça, Josep M. Bartomeu, i el director executiu, Raül Sanllehí, han explicat els detalls del fitxatge de Neymar. Bartomeu i Sanllehí han desglossat les partides del contracte del brasiler i han mantingut que el fitxatge de Neymar Jr va costar 57,1 milions d'euros.

Bartomeu ha explicat que la junta "no ha mentit en cap moment", sinó que "hem guardat la confidencialitat". El màxim dirigent blaugrana s'ha disposat, juntament amb Sanllehí, a explicar els detalls del contracte de Neymar perquè "el pare del jugador ha permès al club aixecar la confidencialitat dels contractes, ja que considera injust el que ha passat". Tot i això, han deixat clar que "és la primera i última vegada que publiquem el contracte d'un jugador".

Els dos dirigents blaugranes han explicat detalladament les xifres del contracte de Neymar Jr i han deixat clar que el cost del traspàs del jugador ha estat de "57,1 euros" i han denunciat les xifres que s'han publicat en alguns mitjans. El cost del fitxatge es desglossa amb "17,1 milions d'euros pel traspàs del Santos F. C. per un jugador que li quedava un any en aquell club" i el "pagament de 40 milions d'euros a N&N (Neymar&Nadine), l'empresa dels pares de Neymar Jr.

El cost total de l'operació, en xifres

El preu global per tots els conceptes de l'operació és de 130,2 milions d'euros, que seran 132,2 si el crac brasiler és finalista de la Pilota d'Or. Aquest és el desglossament de tots els pagaments als quals s'ha compromès el Barça:

Total                             132,2 milions euros 

 

Traspàs                        57,1 (40 empreses pare N&N, N&R + 17,1 Santos)

Salari 5 anys                 56,7 (10 avançats + 44 resta sou + 2,7 comissió pare)

Santos drets jugadors     7,9

Màrqueting                      4

Fundació Neymar            2,5

Seguiments jugadors       2

Santos (plus extra)          2 (si és finalista de la Pilota d'Or en aquests 5 anys)

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut