El tècnic portuguès donant ordres als seus jugadors (EFE)

José Mourinho s'estrena a la Premier amb una còmoda victòria a Bournemouth (1-3)

El nou projecte de 'Mou' arrenca a la Premier amb una fàcil victòria a casa del modest Bournemouth. Mata, Rooney i Ibrahimovic han fet els gols pel United

El Manchester United ha arrencat l'ambiciós projecte liderat per José Mourinho amb una còmoda victòria a casa del modest Bournemouth (1-3) en el seu debut a la Premier League.

Juan Mata, Wayne Rooney i Zlatan Ibrahimovic ha estat els autors dels tres gols dels d'Old Trafford. Per aconseguir la victòria, Mou ha apostat per un 1-4-2-3-1, amb Eric Bailly, una de les quatre incorporacions, en l'eix de la defensa al costat del holandès Daley Blind.

El Manchester ha obert el marcador a cinc minuts del descans. Mata aprofita el primer i únic error defensiu de la saga 'Cherry' per aprofitar-se d'una mala passada de Francis i batre en dos temps el porter.

Al 58, però, l'United ha deixat pràcticament sentenciat el xoc: l'equatorià Valencia s'interna per la dreta, centra i la rematada de Martial en semierror li deixa el xut a Rooney, que rematar al pal llarg per fer pujar el 0-2 al marcador del Vitality Stadium. Zlatan Ibrahimovic ha estat l'encarregat de fer el tercer perforant la meta rival amb un xut des d'uns 25 metres, ras i imparable. El gol de l'honor del Bournemouth ha arribat al minut 69, quan Adam Smith retalla distàncies assistit per Grabban (3-1).

Arsenal-Liverpool (3-4)

El Liverpool ha presentat candidatura al títol després de remuntar i guanyar al camp de l'Arsenal per 3 a 4. Els gunners s'han avançat a la mitja hora amb un gol de Walcott, però la rèplica ha arribat abans del descans quan Coutinho, amb un xut de falta, ha empatat.

Els de Jürgen Klopp han iniciat la remuntada tot just començar el segon temps amb el gol de Lallana. Ha seguit Coutinho, fent l'1 a 3 en el minut 56 i l'ha completat el senegalés Manés en el 63 amb un 1 a 4 que pràcticament sentenciava el partit. Però els londinencs no s'han donat per vençuts i han començat a retallar distàncies un minut després mitjançant Oxlande-Chamberlain. Després ha estat Chambers qui ha fet somiar els de Wenger amb, com a mínim, la igualada, però el marcador ja no s'ha mogut.