Mourinho durant el partit contra el Crystal Palace que va guanyar per la mínima amb gol de Hazard (Reuters)
Futbol

José Mourinho es recorda del Barça i de Guardiola després de guanyar la Premier League amb el Chelsea

Després de guanyar la seva tercera Premier League amb el Chelsea, el portuguès va criticar durament la Lliga espanyola, on va estar del 2010 al 2013

Xavi VegasActualitzat

Després de guanyar el seu títol número 22 en tan sols 12 anys, 'The Special One' va deixar un altre missatge als seus detractors: "Jo podria haver estat més intel·ligent i com altres haver triat un equip d'un país on és fàcil ser campió, on poden gaudir amb calma del seu èxit. Però jo he triat un país en el qual és difícil guanyar, aquí ningú guanya per 6- 0 o 8-0. Jo opto per un treball difícil ".  Un missatge que sembla anar dirigit cap al Barça de Luis Enrique o el Bayern de Guardiola. Per continuar amb una referència més directa cap el de Santpedor: "Jo podria haver estat més intel·ligent i com han fet altres escollir un equip d'un país on és fàcil ser campió".

Mourinho va assegurar estar "gaudint" del present i va destacar les virtuts d'una campanya excel·lent: "ser el lider de la competició des del primer dia, perdre només dos partits en el torneig, sortir invictes com a locals, tenir un registre fantàstic de visitant, tenir la porteria menys batuda i acabar a un tant de l'equip més golejador són coses fantàstiques per a aquest grup". I també va tancar el debat sobre si l'estil de joc dels seus equips és aborrit: "Podem mirar enrere i veure com ens mereixem ser campions".

També va dir estar "molt orgullós però cansat, ja que no és fàcil lluitar amb això, però ara ja podem respirar i gaudir. Guanyar el títol a Espanya amb 100 punts contra el millor Barça de la història va ser un gran èxit que jo vaig gaudir molt" va afirmar Mourinho.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut