Futbol

José Mourinho "segurament" marxarà al Reial Madrid

L'entrenador portuguès José Mourinho, després de guanyar la Champions League amb l'Inter de Milà, ha declarat a la premsa italiana que "segurament" marxarà al Reial Madrid perquè busca nous reptes. Ha afegit també que es vol convertir en el primer entrenador que guanya tres cops amb tres equips diferents el màxim títol europeu de futbol. Aquest diumenge, en declaracions difoses per la Ràdio Televisió Portuguesa, Mourinho ha insistit que està interessat a fitxar pel Reial Madrid i que amb la consecució de la Champions el seu treball a l'Inter està acabat.

Actualitzat
Només falta la confirmació del club blanc, però el fitxatge de José Mourinho pel Reial Madrid es podria fer oficial entre dimarts i dimecres. Abans, el Madrid ha de liquidar el contracte de Pellegrini. Mourinho, però, sortirà de l'Inter per la porta gran com a campió de Lliga, de Copa i de Champions, un triplet històric per a l'entitat italiana.

El tècnic portuguès no en té prou i la seva nova destinació serà, precisament, el Bernabéu. Un cop acabada la final contra el Bayern, Mourinho es va dirigir al fons que ocupaven els aficionats de l'Inter. El seu gest, premonitori, s'interpreta com un adéu. Mourinho té nous reptes i Florentino Pérez ho posarà tot a la seva disposició perquè els pugui complir.

Precisament aquest diumenge Mourinho ha assegurat en declaracions a la Ràdio Televisió Portuguesa que encara no ha parlat amb el president del Madrid, Florentino Pérez, però que el seu representant ja sap els detalls de l'operació i quina és l'oferta del club blanc. "Encara no he parlat amb ningú del Reial Madrid, però sé que l'interès existeix i jo també hi estic interessat", afirma l'entrenador de l'Inter de Milà en unes breus declaracions difoses per la Ràdio Televisió Portuguesa.

"Amb la conquesta de la Champions el meu treball a l'Inter està acabat", reitera Mourinho, que deixa ben clar que dóna per acabada la seva etapa al futbol italià. "No em motiven ni la Supercopa d'Europa ni la Intercontinental", ha assegurat. Els mitjans portuguesos donen en general per fet el fitxatge del seu tècnic més famós pel club blanc i alguns apunten que ja hi ha acord entorn d'una oferta de deu milions d'euros a l'any.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut