Mourinho, durant la celebració de la Premier League (Reuters)
Futbol

José Mourinho no conduirà durant els pròxims sis mesos per excés de velocitat

El tècnic portuguès del Chelsea va superar els límits de velocitat a les proximitats de Londres i se li retirarà el carnet durant mig any

Actualitzat

José Mourinho no podrà conduir durant els pròxims sis mesos. Un jutge l'ha sentenciat amb la retirada de la seva llicència després que l'entrenador del Chelsea es va declarar culpable de conduir el seu automòbil per damunt dels límits de velocitat ja fa un any.

Mourinho va ser enxampat per un radar a les proximitats de Londres circulant a una velocitat propera als 100 quilòmetres per hora en una zona limitada als 80 quilòmetres per hora. El tècnic portuguès va rebre la sanció al seu domicili i va acudir directament a l'audiència per reconèixer la seva sanció.

Segons va publicar el "Daily Star" i encara que la data de l'audiència no s'ha fet pública, José Mourinho va començar a complir la sanció el passat mes de maig. A més, el jutge ha ordenat a l'exentrenador del Reial Madrid el pagament d'unes 910 lliures en concepte de multes i costos dels tràmits legals després de l'incident.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut