Jude amb la seva carta.
Futbol

Jose Mourinho, entrenador del Chelsea, contesta a un nen de 6 anys que demana que fitxi per l'Aston Villa

Jude, un jove aficionat de l'Aston Villa, demanava en una carta a l'entrenador portuguès del Chelsea que fitxés pel seu equip i que s'emporti amb ell al davanter hispanobrasiler Diego Costa.

Actualitzat

Està sent una mala temporada per a l'Aston Villa. L'equip del ja destituït Paul Lambert ha passat vuit partits sense conèixer la victòria i més de deu hores sense trobar porteria. Una situació bastant crítica. Un fan jove, el Jude, ha decidit intervenir i ha escrit una carta al Chelsea, a José Mourinho. La reproduïm en la seva totalitat sense editar:

"Estimat senyor Mourinho, em dic Jude. Tinc 6 anys i sóc seguidor de l'Aston Villa. Ets el meu entrenador favorit. Si us plau, podries ser tècnic del Vila i portar Diego Costa? Necessitem ajuda. Gràcies, Jude Branson". Són les paraules escrites pel menor.

El tècnic lusità, sorprès per les paraules del menor, no va dubtar a respondre-li. Mourinho, mostrant el seu costat més humà, li va enviar una foto seva amb una dedicatòria.

Finalment, el pare del Jude va explicar que "l'únic que ell volia amb la seva carta era que Mourinho es fes càrrec de l'Aston Villa. No va aconseguir-ho, però el segon millor per a ell és, sens dubte, aquest reconeixement del mateix home ... És bo saber que la seva carta va ser llegida i potser va plantar la llavor al cap (de Mou) que el portarà a Birmingham algun dia ".

Anar al contingut