Futbol

Jose Mourinho dispara contra el City de Pep Guardiola pel documental produït per Amazon

El portuguès està molest per com es parla del seu equip i del seu estil, que al City es titlla com el d'"aparcar l'autobús"

Actualitzat

El tècnic del Manchester United, José Mourinho, està molest amb el documental que Amazon ha gravat per al Manchester City "All or Nothing", Tot o res. 

Al tècnic portuguès li han dolgut alguns dels comentaris sobre el seu equip i la seva manera de treballar. "No cal ser irrespectuós per tenir una gran pel·lícula", ha manifestat Mourinho durant una entrevista amb Sky Sports. I és que en un dels capítols de la sèrie (de vuit capítols) s'al·ludeix a l'estil del United com el d'aparcar l'autobús ("park the bus"), frase que canta l'afició del City als seus rivals directes. 

També parla una de les actuals estrelles del City, Kevin de Bruyne, que critica la falta de minuts quan jugava sota les ordres de Mou al Chelsea. "Pots ser un club ric i comprar els millors jugadors del món, però no pots comprar classe. I això ho han demostrat clarament, ha estat molt obvi", dispara Mou contra el City de Guardiola. 

La reacció d'Amazon no ha trigat, i en un to sarcàstic ha publicat un tuit on agraïa a José Mourinho que hagi vist el documental:

 



 

 

ARXIVAT A:
Guardiola
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut