José Mourinho durant la gira americana del Chelsea (Reuters)
José Mourinho durant la gira americana del Chelsea (Reuters)
Futbol

José Mourinho dispara contra Cristiano: "Els jugadors han d'entendre que l'equip és la prioritat"

El tècnic portuguès ha dit també en l'entrevista al "Daily Mail" que els títols guanyats per Leo Messi la temporada passada fan que sigui favorit per guanyar la Pilota d'Or

Rubén GómezActualitzat

Segons desvela en una entrevista publicada al rotatiu britànic "Daily Mail", José Mourinho no va acabar gens bé amb Cristiano Ronaldo durant la seva estada al Reial Madrid. El tècnic portuguès retreu l'actitud del seu compatriota acusant-lo de no pensar en l'equip: "només pensa en ell mateix". L'actual entrenador del Chelsea explica que "la temporada passada, Hazard va ser millor que Cristiano encara que va fer una gran quantitat de gols. No dic que Cristiano no estigués fantàstic, sinó que els jugadors han d'entendre que l'equip es la prioritat".

Mourinho també va aprofitar aquesta entrevista per lloar Leo Messi en afirmar que el crac argentí és el clar favorit per emportar-se la seva cinquena Pilota d'Or. "Òbviament tot depèn de la temporada i dels títols que es guanyin. Messi va guanyar tres competicions i va arribar a la final de la Copa Amèrica. No m'agrada quan jugadors o tècnics guanyen premis individuals sense els seus equips", conclou l'entrenador portuguès.

Anar al contingut