Espanyol

José Manuel Jurado serà jugador de l'Espanyol tres temporades

El nou projecte de l'Espanyol de cara a la temporada 2015-16 continua incorporant efectius. L'últim ha estat el migcampista, provinent del Watford.

Actualitzat

José Manuel Jurado Martín, nascut a Sanlúcar de Barrameda el 29 de juny de 1986, és el tercer fitxatge d'aquesta temporada del RCD Espanyol després dels del porter Roberto Jiménez i el davanter José Antonio Reyes. El migcampista, provinent del Watford, s'ha compromès amb l'equip blanc-i-blau per tres temporades.

Aquest dimarts al matí està prevista la seva presentació oficial, sempre i quan superi abans la revisió mèdica. La cita amb la premsa serà a l'auditori de l'Estadi a les 13:30, i el primer contacte amb els aficionats, un quart d'hora més tard al terreny de joc.

Jurado es va formar a les categories inferiors del Reial Madrid, tot i que només va disputar una temporada (2005-06) amb el primer equip. Va ser traspassat a l'Atlètic de Madrid, on va estar tres temporades, a més d'una altra cedit al Mallorca. Llavors va començar el seu periple internacional, primer al Schalke 04, després a l'Spartak de Moscou i finalment al Watford.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut