Espanyol

José Manuel Jurado demana "paciència" amb l'Espanyol, perquè "el gol arribarà segur"

El migcampista ha parlat de la falta de gol que arrossega fins ara l'equip

Actualitzat

La falta de gol de l'equip s'ha instal·lat aquesta setmana com la gran preocupació al voltant de l'Espanyol. Dijous, Gerard Moreno va fer una mica d'autocrítica en aquest sentit, i aquest divendres, després de l'entrenament, ha estat el migcampista José Manuel Jurado qui ha parlat del tema.

Els de Quique Sánchez Flores porten 9 gols en 12 jornades, els mateixos que el Leganés i el Màlaga. Els madrilenys, vuitens a la Lliga amb 17 punts, tenen al seu favor l'eficàcia defensiva: 11 gols encaixats, pels 15 dels espanyolistes. Només dos equips de primera han fet menys gols, el cuer, el Las Palmas (8), i el penúltim, l'Alabès (6). Els malaguenys són els tercers per la cua.

Jurado ha explicat que "hem fet bons partits, però la diferència està en el gol, en l'encert. Si en els darrers partits haguéssim fet gols es parlaria d'altres coses, estaríem més a dalt a la classificació (l'equip és catorzè amb 13 punts), i es comentaria que bé que juga l'Espanyol i que bé que ho fa. Hem de continuar amb la mateixa línia, i paciència, que el gol arribarà segur".

El migcampista ha cridat a mantenir la calma i evitar "el nerviosisme perquè l'equip treballa bé. Estem preparats i si seguim treballant com ho fem arribaran els resultats. El partit de dilluns contra el Getafe (desè amb 16 punts) és importantíssim per aconseguir la victòria i tornar a una bona posició".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut