Ciclisme

José Luis Gómez Miranda guanya la segona etapa consecutiva de la Titan Desert superant les dunes d'Erg Chebbi

El pas per l'Erg Chebbi i les seves dunes ha posat la nota de duresa de la segona etapa de la Titan Desert

Actualitzat

José Luis Gómez Miranda s'ha tornat a imposar a l'esprint a la segona etapa de la Titan Desert, de 106 quilòmetres entre Erg Chebbi i Merzouga, com ja va fer a la primera etapa. "Selu" Gómez, líder en categoria masculina, ha superat en la línia de meta a Josep Betalú, Julen Zubero i Moisés Dueñas. El colombià Diego Tamayo, amb problemes estomacals, ha dit adeu a les seves opcions al triomf final.

El punt més complicat del dia era l'Erg Chebbi, amb 6 quilòmetres de dunes on la majoria dels ciclistes han posat peu a terra, un obstacle que el for vent encara ha endurit més. L'ampostí Betalú, guanyador de l'anterior edició, ha estat el primer a superar-lo, però amb poc marge d'avantatge respecte la resta de favorits.

A la categoria femenina Ramona Gabriel s'ha tret l'espina dels més de 10 minuts que va cedir a la primera jornada respecte Anna Ramírez amb una victòria a la segona. La cubana Olga Anabel Echenique és la nova líder, amb poc més de 2 minuts d'avantatge respecte Gabriel.

D'entre els competidors més populars de la cursa, l'escriptor i especialista en inversions de borsa Josef Ajram i l'expilot de Fórmula 1 Jaume Alguersuari continuen en competició mentre que l'exfutbolista Rafa Alkorta i l'exjugador de waterpolo Pedro García han abandonat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut