José León, durant la presentació com a nou jugador de la Cultural (@CyDLeonesa)
Futbol

José León, cedit pel Madrid a la Cultural, podrà jugar finalment al Bernabéu els setzens de Copa

El futbolista no va poder jugar l'anada per culpa d'una lesió de genoll i de cara a la tornada el club blanc ha revocat en última instància la denominada clàusula de la por i podria jugar

Marc BéjarActualitzat

La denominada clàusula de la por és un fet instaurat en la política del Reial Madrid. Segons aquesta, els jugadors madridistes cedits a altres clubs no poden jugar quan s'enfronten a l'equip blanc. D'aquesta manera el club madridista es vol evitar mals de cap causats per futbolistes propis. 

Tot i que el Madrid té el pas a vuitens de final de la Copa del Rei assegurat després de la contundent victòria en el partit d'anada al camp de la Cultural (1-7), en primera instància es parlava que el club madridista no deixaria jugar a un dels jugadors de l'equip lleonès, cedit pel Madrid, José León.

El mateix futbolista va posar en alerta d'aquesta situació fa uns dies, tot just en la seva presentació oficial amb la Cultural. León va ser cedit pel Madrid en l'últim dia del mercat d'estiu, tot i que el jove central estava en ple procés de recuperació del trencament dels creuats del seu genoll. El jugador de 21 anys va avisar durant l'acte que no podria jugar aquest dimecres per qüestions de la clàusula, finalment el Madrid ha revocat aquesta política i León podrà jugar, si així ho considera el seu entrenador Rubén de la Barrera.

Anar al contingut