Van Garderen amb el mallot de líder de la Volta a Catalunya (EFE)
Van Garderen amb el mallot de líder de la Volta a Catalunya (EFE)
Ciclisme

José Joaquín Rojas penja a Twitter les imatges del líder, Van Garderen, traient-se el casc i demana que el sancionin

Després que les imatges de televisió deixessin sense el liderat de la Volta a Alejandro Valverde, ara, el nord-americà Tejay van Garderen pot viure la mateixa situació

Actualitzat

L'equip Movistar va guanyar la contrarellotge per equips de la segona etapa de la Volta. José Joaquín Rojas va pujar al podi al final del dia com a nou líder, però l'honor li va durar ben poc. Els jutges de la Unió Ciclista Internacional van repassar les imatges on se'l veia amb la mà sobre un company, i entenent que els va impulsar el va imposar 3 minuts de sanció a ell, i 1 als empentats.

Llavors el liderat va passar al seu company, Alejandro Valverde. El cap de files del BMC, Tejay Van Garderen, va penjar la imatge de la infracció a les xarxes socials i el seu equip va reclamar que el reglament ciclista no havia estat correctament aplicat. Els jutges van canviar la seva decisió, sancionant tot l'equip Movistar amb un 1 minut de penalització. BMC, que havia quedat a 2 segons de Movistar a l'etapa, va passar a ser el guanyador, i això va permetre Van Garderen vestir-se de líder al final de la tercera etapa.

 

Not allowed!!!

A post shared by Tejay van Garderen (@tejay_van) on

 

La revenja és un plat que es serveix fred. I ara li ha arribat el torn a Rojas. El ciclista del Movistar ha trobat les imatges del líder de la Volta traient-se el casc en plena cursa, i ha penjat a twitter dos missatges. El primer, amb el vídeo de Van Garderen amb el casc a les mans, i el segon, amb la sanció que la UCI prescriu en aquests casos. Ara la Volta espera la decisió dels jutges.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut