Espanyol

José Antonio Reyes: "Em veig com a titular. Si no fos així, no hauria vingut."

L'Espanyol ha presentat el seu segon fitxatge de cara a la pròxima temporada. José Antonio Reyers ha estat presentat am l'ambició de ser titular a l'equip de Quique Sánchez Flores i amb la il·lusió d'un nen.

Actualitzat

L'Espanyol ha presentat el seu segon fitxatge: el davanter andalús José Antonio Reyes. Aquest matí ha passat revisió mèdica i ha signat contracte per a les dues pròximes temporades. La segona però està supeditada al seu rendiment.

L'andalús ha explicat per quines causes havia acceptat el fitxatge de l'Espanyol: "Que està Quique, que el Ramon i Ángel han donat molt la llauna perquè vingui, però sobretot per el projecte que volen muntar. No podia dir no a aquest projecte"

Preguntat sobre la seva motivació per aquesta nova aventura, Reyes ha estat clar: "Tinc tota l'ambició del món, tot i els meus 32 anys, sinó no hagués vingut. Vinc a aportar el millor de mi, tot el que sé. Tinc la il·lusió d'un nen". Vol ser titular: "Vinc per jugar tots els minuts que pugui. Em veig com a titular. Si no fos així no hagués vingut", tot i què ha dit que no l'importa en quina demarcació del terreny de joc.

Sobre el seu nou entrenador, Quique Sánchez Flores, diu que "treu el millor de cada jugador. Es pot parlar amb ell tot i que alhora d'entrenar és el més seriós de tots. Es l'entrenador perfecte per al nou projecte de l'Espanyol".

I sobre el futur esportiu del seu no club ha estat també molt clar, tot i que soni a tòpic, ha incidit en què "s'ha d'anar partit a partit i que passi el que ha de passar. Però la clau per ser grans és que hem de ser un equip".

Ángel Gómez valora el seu fitxatge

El secretari tècnic de l'Espanyol ha presentat José Antonio Reyes com jugador "un jugador amb experiència, amb lideratge amb la pilota i molt competitiu. Ens aportarà molt, té molta qualitat, expert a pilota aturada i un guanyador que s'associa molt bé amb els companys en el terreny de joc".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut