Reyes, amb la samarreta blanc-i-blava (@RCDEspanyol)
Espanyol

José Antonio Reyes acaba la seva etapa amb l'Espanyol

El veterà jugador andalús no veu renovat el seu contracte després d'una sola temporada

Actualitzat

Era un secret de domini públic i, amb la temporada acabada, s'ha fet oficial. José Antonio Reyes s'ha desvinculat de l'Espanyol, segons ha comunicat el club blanc-i-blau. El jugador andalús, de 33 anys, va firmar l'estiu passat per dues temporades, tot i que la segona estava supeditada a una sèrie de paràmetres que no s'han complert. En la seva única temporada amb l'Espanyol, Reyes ha jugat 21 partits i ha marcat 3 gols entre Lliga i Copa.

Un altre dels que acaba contracte i que –com ha pogut saberº TV3– no continuarà és el migcampista Salva Sevilla. El club encara no ho ha comunicat oficialment, però la decisió ja està presa. Més casos per resoldre de jugadors amb contracte en vigor per a la temporada que ve, però que no han comptat gairebé gens per al tècnic Quique Sánchez Flores, són els de Rubén Duarte i Pape Diop. Álvaro Vázquez i Felipe Caicedo tampoc tenen clara la seva continuïtat.

Pipa, renovat i al primer equip

En contrapartida, l'Espanyol podria anunciar aviat el fitxatge del porter Diego López, que aquesta temporada ha jugat com a cedit per part del Milan. Les negociacions estan molt avançades i l'acord definitiu és imminent.

L'Espanyol també ha comunicat novetats respecte a dos jugadors de la base. D'una banda, el club blanc-i-blau ha renovat fins al 2020 Gonzalo Ávila "Pipa", lateral dret de l'Espanyol B que l'any que ve tindrà fitxa del primer equip. De l'altra, que el davanter Mamadou es quedarà a l'Eupen, equip on ha jugat cedit aquesta temporada. El club belga pagarà els 2,5 milions d'euros de la clàusula de rescissió del jugador.

Anar al contingut