Futbol

Jorquera podria deixar el Barça en el mercat d'hivern i no arriscarà amb Catalunya

El seleccionador català de futbol Pere Gratacós ha convocat 21 jugadors per al Catalunya-Colòmbia de diumenge. El Barça és el club que més representants hi aporta, amb 4 jugadors: Puyol, Piqué, Bojan i el debutant Sergio Busquets. El porter Albert Jorquera ha demanat no ser a la llista perquè estudia ofertes d'altres clubs per deixar el Barça al mercat d'hivern i vol evitar una lesió que espatlli un possible fitxatge. També destaquen les absències per diferents motius de Xavi, Valdés, Cesc o Tamudo. És la darrera llista de Gratacós, que deixarà la selecció després d'aquest partit.

Actualitzat
Gratacós ha aclarit que, tant Xavi com Valdés, "hi volien ser", però que tots dos tenien programades una sèrie d'activitats durant aquest Nadal "que al final no han pogut endarrerir ni cancel·lar", i per tant s'han quedat fora de la convocatòria. Altres baixes significatives són les dels jugadors de l'Ajax Oleguer Presas i Gabri, "que no poden venir perquè durant aquestes dates la Lliga holandesa continua en competició", ha recordat Pere Gratacós.

L'última llista de Gratacós

Aquest serà "gairebé segur" l'últim partit de Gratacós com a seleccionador, ja que el tècnic català finalitza contracte el 30 de juny que ve i un parell de mesos abans se celebraran eleccions a la presidència de la federació.

La llista completa de convocats és la següent:

- Reial Madrid: Jordi Codina

- Sant Andreu: José Miguel Morales

- Espanyol: Ferran Corominas, David Garcia

- Barcelona: Carles Puyol, Gerard Piqué, Sergio Busquets, Bojan Krkic

- Deportivo: Sergio González, Albert Lopo, Joan Verdú

- Getafe: David Belenguer

- Almeria: Bruno Saltor, Carlos Garcia, Albert Crusat

- Betis: Damià Abella, Sergio García

- Vila-real: Joan Capdevila

- Girona: Jordi Matamala

- Gimnàstic: Jordi Alba

- Celtic Glasgow: Marc Crosas
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut