Jorge Sampaoli ja ha estat presentat com a nou seleccionador argentí (@Argentina)
Futbol internacional

Jorge Sampaoli es desvincula del Sevilla i és presentat com a nou seleccionador argentí

El nou tècnic de l'"albiceleste" ha confirmat en la seva presentació oficial que ja ha parlat amb Messi i que el crac blaugrana està molt il·lusionat

Actualitzat

El Sevilla ha anunciat la desvinculació del seu tècnic Jorge Sampaoli, a qui encara li quedava una temporada més de contracte. Poc després de tancar aquest tràmit, Sampaoli ja ha estat presentat de forma oficial com a nou seleccionador argentí després que l'AFA hagi pagat la clàusula de rescissió de l'entrenador xifrada en 1,5 milions d'euros.

En la seva presentació oficial, Sampaoli ha desvelat que ja ha pogut parlar amb Leo Messi i que el crac argentí del Barça està molt il·lusionat amb aquesta nova etapa. "L'important és que Messi tingui jugadors compatibles. Ahir vaig parlar amb ell i està molt il·lusionat. M'ha tocat enfrontar-me amb Messi. Volem que el millor jugador del món se senti feliç estant aquí", ha assegurat.

El nou seleccionador argentí, que agafa el relleu del destituït Edgardo Bauza amb l'objectiu de redreçar el rumb de l'"albiceleste" i aconseguir la classificació per al Mundial de Rússia del 2018, també ha confirmat que la intenció és que Javier Mascherano jugui en la mateixa posició que ocupa al club blaugrana.

Anar al contingut