Mendes és l'agent de molts dels astres del futbol mundial
Mendes és l'agent de molts dels astres del futbol mundial
Futbol

Jorge Mendes declara com a investigat al jutjat pel presumpte frau fiscal de Radamel Falcao

L'agent portuguès representa, a més del davanter colombià, altres presumptes defraudadors com Cristiano Ronaldo o José Mourinho

RedaccióActualitzat

El mediàtic agent de futbolistes Jorge Mendes ha anat a declarar, aquest dimarts, com a investigat al jutjat d'instrucció número 1 de Pozuelo de Alarcón, en plena investigació pel presumpte frau fiscal comès pel futbolista colombià Radamel Falcao.

Mendes ha aparegut a la porta del jutjat a les 11 del matí i s'ha negat a respondre a les preguntes dels mitjans de comunicació que l'esperaven. El jutjat investiga una querella de la fiscalia contra Falcao, davanter del Mònaco, denunciat per un suposat frau de 5,66 milions d'euros corresponents a la seva etapa a l'Atlètic de Madrid.

Posteriorment, en un comunicat difós per l'empresa de Mendes, Gestifufute, s'ha explicat que "Mendes ha manifestat que mai ha assessorat en matèria fiscal els jugadors, els quals, en tots els casos, designen els seus propis assessors sense cap vinculació amb l'agent". Segons aquest text, l'agent es dedica "exclusivament a representar futbolistes en les negociacions amb els clubs per determinar les condicions salarials dels seus contractes".

Jorge Mendes també gestiona altres jugadors investigats per temes fiscals com ara Cristiano Ronaldo, Fabio Coentrao, Ricardo Carvalho, Ángel Di María i l'entrenador José Mourinho.

Anar al contingut