Martín, "pole" amb autoritat al Gran Premi d'Aragó (EFE)
MotoGP

Jorge Martín, "pole" amb autoritat al Gran Premi d'Aragó

Jorge Martín li ha tret més de mig segon a Jaume Masià, que ha estat segon. La primera línia de sortida la completarà Enea Bastianini

Actualitzat

Jorge Martín està decidit a refermar el seu liderat al Moto3 i aquest dissabte ha aconseguit la "pole" del GP d'Aragó de motociclisme. El madrileny està demostrant una consistència de rècord i diumenge sortirà el primer de la graella per novena vegada aquesta temporada en què ja ha sumat 5 victòries en 12 curses. I a sobre ho ha fet amb autoritat.

Jorge Martín li ha tret més de mig segon a Jaume Masià, que ha estat segon. La primera línia de sortida la completarà Enea Bastianini. Marco Bezzechi, segon del Mundial i que aspira a pressionar Martín, tot just ha aconsegutit el sisè millor temps.

 

 

Binder, pole a Moto2

El sud-africà Brad Binder (KTM) s'ha apuntat la seva primera millor classificació d'entrenaments en ser el més ràpid per al Gran Premi d'Aragó de Moto2. Binder ha sorprès els seus rivals en un final de sessió on ha aconseguit el millor registre en detriment de l'alemany Marcel Schrotter (Kalex). Jorge Navarro (Kalex) ha fet el tercer millor temps. Àlex Márquez ha quedat quart, Xavier Vierge (Kalex), desè i Joan Mir (Kalex), en quinzena posició.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut