Viñales ha fet la "pole" a Motorland (EFE)
MotoGP

Maverick Viñales fa la "pole" a Motorland i Marc Márquez, amb una caiguda, queda relegat a la cinquena posició

Márquez havia marcat el millor registre, però la caiguda l'ha relegat a la cinquena posició. El més ràpid ha estat Maverick Viñales, al davant de Jorge Lorenzo

Actualitzat

Després de ser el més ràpid dels tercers lliures en el circuit de Motorland, del GP de l'Aragó, Marc Márquez no ha pogut fer una bona qualificació, on aquest defensarà el liderat de la categoria de MotoGP. El pilot de Cervera ha caigut i no ha tingut la possibilitat de canviar de moto i millorar el seu temps.

Fins aleshores, Márquez havia marcat el millor registre, però ha quedat relegat a la cinquena posició. El més ràpid ha estat Maverick Viñales, al davant de Jorge Lorenzo. L'heroi de la jornada ha estat Valentino Rossi,  autor del tercer millor temps de la qualificació, que li permetrà tancar la primera línia.

Així ha estat la caiguda de Marc Márquez:

Miguel Oliveira, "pole" amb confusió a Moto2

En Moto2, final de qualificació molt confús. Miguel Oliveira ha acabat fent la "pole position". En un primer moment, direcció de cursa havia anunciat que el portuguès s'havia saltat els límits de la pista però després han rectificat. Completen la primera línia Mattia Passini i Àlex Márquez, que s'ha mostrat molt recuperat després de la caiguda que li va fer perdre's el Gran Premi de San Marino.

Jorge Martín, setena "pole" a Moto3

Jorge Martín ha fet la "pole position" de Moto3 del Gran Premi de l'Aragó al circuit de Motorland a Alcanyís. El pilot madrileny ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials per setena vegada aquesta temporada tot i caure en l'última volta al davant de Bastianini, Arón Canet i Bulega. El líder de la categoria, el mallorquí Joan Mir, sortirà des de la sisena posició, mentre que el català Albert Arenas ho farà des de la 24a plaça.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut