Márquez, el més ràpid dels tercers lliures (EFE)
MotoGP

Marc Márquez fa el millor temps en els tercers lliures d'Aragó i apunta a la "pole"

Jorge Martín ha estat el més ràpid de la tercera sessió de lliures de Moto3

Actualitzat

Les Honda continuen dominant en la tercera sessió de lliures de MotoGP del Gran Premi d'Aragó de Motociclisme, al circuit de Motorland. A diferència de divendres, avui no hi ha rastre de pluja i el millor temps ha estat per a Marc Márquez. El de Cervera li ha tret més de 3 dècimes a Maverick Viñales. Pedrosa ha estat tercer.

Una part de l'atenció en els lliures ha estat per a Valentino Rossi, que torna a la competició al cap de tres setmanes d'haver-se trencat la tíbia i el peroné. L'italià aquest matí ha fet el 10 millor temps a gairebé un segon de Márquez.

 

 

Jorge Martín, el més ràpid dels tercers lliures a Moto3

La tercera sessió de lliures del Moto3 del GP d'Aragó ha acabat amb Jorge Martín com el pilot més ràpid. El madrileny li ha tret gairebé un segon d'avantatge al britànic John McPhee i el tercer millor temps ha estat per al mallorquí Joan Mir. El pilot valencià Arón Canet ha acabat setè.


Àlex Márquez, sisè; Morbidelli, el més ràpid

Àlex Márquez mira de posar-se a punt mica en mica a Moto2. El de Cervera es va perdre l'última cursa a San Marino per una caiguda durant els entrenaments i ara, a Motorland, mira de reenganxar-se a la lluita pel Mundial. No ho tindrà fàcil el pilot català que aquest dissabte tot just ha pogut fer el sisè millor temps, a dues dècimes del millor temps de Morbidelli. L'italià és el líder de la classificació general.

 

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut