Jorge Lorenzo, en una imatge d'arxiu
Jorge Lorenzo, en una imatge d'arxiu
MotoGP

Jorge Lorenzo: "Tinc la vida solucionada, me'n vaig a Ducati per fer història"

El pilot mallorquí ha desvelat les raons que el van motivar a fitxar per Ducati

Actualitzat

Després de confirmar que la pròxima temporada portaria el manillar d'una Ducati, Jorge Lorenzo, vigent campió del món, ha acaparat tot el focus d'atenció al circuit de Jerez. Periodistes, pilots, caps d'escuderia, mecànics i fans han intentat arrencar-li algun detall sobre la marxa a l'equip italià, però ha estat del tot hermètic fins a arribar a la roda de premsa prèvia al GP d'Espanya del cap de setmana que ve.

El pilot mallorquí s'ha mostrat alleujat després de confirmar que se'n va a Ducati, perquè té molts grans premis encara per disputar amb Yamaha aquesta temporada i un pilot "necessita estar del tot concentrat, era molt important prendre una decisió al més aviat possible, necessitava saber on aniria a competir en el futur".

Sobre la seva relació amb l'equip actual, només paraules d'elogi, "sempre he cregut en la professionalitat de Yamaha, em van tractar igual que a Rossi des del primer dia". Però Jorge Lorenzo necessitava canviar d'aires malgrat haver-se coronat campió del món amb l'equip japonès. Lorenzo confessa que "marxar a Ducati és el repte més gran de la meva carrera esportiva i la decisió més complicada", i és que ara que té "la vida solucionada, fitxar per l'escuderia italiana és una qüestió de motivació, de fer història i de guanyar amb un equip que només ha guanyat una vegada amb Casey Stoner".

Anar al contingut