Jorge Lorenzo rodant a Silverstone (EFE)
Jorge Lorenzo rodant a Silverstone (EFE)
Motociclisme

Jorge Lorenzo supera Marc Márquez en la segona sessió d'entrenaments del GP de la Gran Bretanya

Si Marc Márquez havia dominat la primera sessió d'entrenaments en el circuit de Silverstone, l'actuació de Jorge Lorenzo en la segona ha permès al mallorquí tancar el primer dia de feina com el més ràpid de MotoGP

Actualitzat

Jorge Lorenzo ha dominat la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi de la Gran Bretanya de Moto GP. Després de millorar el registre que havia aconseguit Marc Márquez (Honda) en la primera sessió, el pilot de Yamaha ha acabat com el més ràpid d'aquest primer dia d'activitat al circuit de Silverstone. L'anglès Bradley Smith (Yamaha) ha marcat el tercer millor temps, al davant de Dani Pedrosa (Honda).

L'italià Valentino Rossi (Yamaha), segon del Mundial empatat a punts amb el líder Lorenzo, ha donat la sorpresa en caure fins la desena posició. Els germans Espargaró, Aleix (Suzuki) i Pol (Yamaha), han ocupat el sisè i el setè lloc de la classificació d'aquest divendres. Maverick Viñales(Suzuki) ha estat el dotzè.

L'ensurt l'ha donat Andrea Iannnone en caure en la segona tanda d'entrenaments. L'accident ha revelat la poca força que el pilot italià té en la seva espatlla esquerra, lesionada. Ha necessitat la col·laboració dels comissaris per aixecar la seva moto.

Caiguda de Zarco, millor temps de Lowes

Sam Lowes (Speed Up) ha donat una alegria a l'afició local marcant el millor temps del primer dia d'entrenaments en la categoria de Moto 2 al seu gran premi. El britànic ha superat els registres d'Àlex Rins (Kalex) i del japonès Takaaki Nakagami (Kalex). Tito Rabat (Kalex) ha estat el quart, Àlex Márquez (Kalex) el cinquè i Axel Pons (Kalex) el catorzè.

Johann Zarco (Kalex), líder del Mundial d'aquesta categoria, ha caigut en la segona sessió d'entrenaments. El pilot no ha patit cap mal, però la seva moto ha quedat força malmesa i als seus mecànics no els ha donat temps a reparar-la. El francès, que havia estat el millor de la primera sessió, ha tancat divendres en la quinzena posició.

Problemes pel líder del Mundial de Moto 3

L'italià Romano Fenati (KTM) ha estat el millor del primer dia d'entrenaments al circuit de Silverstone en la categoria de Moto3, amb poc més d'una dècima de marge respecte el segon, el seu compatriota Niccolo Antonelli (Honda). Tercer ha estat el francès Alexis Masbou (Honda).

El líder del Mundial, el britànic Danny Kent (Honda), ha marcat el sisè millor temps, al darrere del català Isaac Viñales (KTM). Kent gairebé no ha pogut rodar en la primera de les dues sessions d'aquest divendres per uns problemes mecànics.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut