Motociclisme

Jorge Lorenzo segueix enfadat amb Marc Márquez per l'avançament que li va fer al G.P. de la Gran Bretanya

Jorge Lorenzo (Yamaha) segueix enfadat amb Marc Márquez (Honda) per l'avançament que li va fer al G. P. de la Gran Bretanya al circuit de Silverstone. Lorenzo ha afirmat que "sóc una persona que, quan pensa una cosa, no se n'amaga. No sé què passarà d'aquí a uns anys amb ell, però en aquest aspecte pensava que havien canviat les coses".
Jorge Lorenzo a la roda de premsa prèvia al G.P. de San Marino. (Foto: EFE)

Jorge Lorenzo a la roda de premsa prèvia al G.P. de San Marino. (Foto: EFE)

Jorge Lorenzo (Yamaha) segueix enfadat amb Marc Márquez (Honda) per l'avançament que li va fer al G. P. de la Gran Bretanya al circuit de Silverstone. Lorenzo ha afirmat que "sóc una persona que, quan pensa una cosa, no se n'amaga. No sé què passarà d'aquí a uns anys amb ell, però en aquest aspecte pensava que havien canviat les coses després de guanyar la carrera a València quan em van trucar de direcció de cursa".

El pilot de Yamaha ha explicat que en aquella ocasió "jo havia de frenar la cursa i en alguns avançaments vaig ser molt agressiu. Em van posar un punt i em van dir que l'any següent no es podria pilotar així i que no permetrien aquest nivell de risc, però, com que veig que no ha canviat molt la situació, un s'ha adaptar".

Lorenzo ha parlat a Misano Adriàtic, on aquest cap de setmana es disputa el G. P. de San Marino. El balear ha guanyat les tres últimes curses disputades en aquest circuit, però això no es garantia de res, i menys davant un Marc Márquez que lidera de forma inqüestionable el Mundial de MotoGP i que té la intenció de tancar com abans millor el campionat.