Jorge Lorenzo correrà per última vegada amb Yamaha diumenge a València (Reuters)
Jorge Lorenzo correrà per última vegada amb Yamaha diumenge a València (Reuters)
Moto GP

Jorge Lorenzo s'acomiada després de nou temporades a Yamaha amb una carta d'agraïment

El mundial de motociclisme arriba al final aquest cap de setmana a València i serà l'últim cop que el pilot mallorquí correrà amb Yamaha

Ramon AngladaActualitzat

El pilot mallorquí de Yamaha Jorge Lorenzo ha publicat aquest dijous una carta oberta en la qual s'acomiada de Yamaha després de nou temporades. Diumenge es disputarà l'última prova del campionat a València, i en la carta ha expressat que "diumenge pujaré per última vegada a l'M1 i serà una sensació realment estranya". Lorenzo correrà la temporada que ve amb Ducati, però amb la marca japonesa hi ha estat gairebé un terç" de la seva vida, durant la qual ha disputat "més de 150 carreres, amb 43 victòries i 3 títols mundials".

El pilot, en un to d'agraïment, ha detallat que "hem caigut desenes de vegades i ens hem aixecat aconseguint junts fites increïbles. Aquests nou anys a Yamaha formaran part de la meva vida per sempre. Irrepetibles. Inoblidables", ha subratllat. El seu mentor especial ha estat Lin Jarvis, a qui ha agraït "haver-li donat l'oportunitat d'entrar directament a l'equip quan just tenia 19 anys i ni tan sols havia aconseguit el meu primer Mundial".

Per últim, Lorenzo ha volgut recordar tots els mecànics per possibilitar-li una moto guanyadora ja que "sense vosaltres, res hauria estat possible". Sobretot ha recalcat que se'n va de Yamaha amb el cap ben alt i la conciència tranquil·la per haver-ho donat tot a cada carrera. Ara té l'oportunitat de donar-lis l'última alegria a València, segons el pilot "seria molt bonic acomiadar-me fent aquest últim regal als que han confiat en mi".

Anar al contingut