Lorenzo ha estat el més ràpid al circuit de Losail (@lorenzo99)
Motociclisme

Jorge Lorenzo lidera la primera jornada de tests de MotoGP al circuit de Qatar

L'actual campió del món ha estat el més ràpid, seguit de Maverick Viñales i Valentino Rossi, els únics tres pilots que han baixat de l'1:56. Marc Márquez només ha pogut ser desè, a més d'un segon del mallorquí.

Actualitzat

Jorge Lorenzo (Yamaha), actual campió del món de MotoGP, ha fet el millor temps en la primera jornada d'entrenaments al circuit de Losail (Qatar), per davant del seu compatriota Maverick Viñales (Suzuki).

Lorenzo ha aturat el crono en 1:55.452, seguit de Viñales i tercer ha acabat l'italià Valentino Rossi (Yamaha), que ha patit una caiguda sense conseqüències en la volta inicial. Els tres han estat els únics pilots que han baixat de la barrera de l'1:56, tot el contrari que Marc Márquez. El pilot de Cervera ha tingut problemes i només ha pogut ser desè a més d'un segon del registre de Lorenzo. El seu company d'equip a Honda, Dani Pedrosa, ha estat tretzè.

Després dels tests celebrats en l'últim mes a Sepang i Phillip Island, i a 18 dies perquè comenci la nova temporada el proper 20 de març, el circuit de Qatar ha viscut la primera de les tres jornades d'entrenaments, en què els pilots han avançat en la posada a punt de les seves motos.

En unes declaracions facilitades pel seu equip, Jorge Lorenzo ha assegurat que havien fet una bona feina i que tenia "bones sensacions, especialment amb tots els pneumàtics", sobretot si ho compara amb el rendiment a Phillip Island, encara que ha admès que encara han de millorar alguns aspectes relacionats amb l'electrònica.

 - Classificació:

1. Jorge Lorenzo (Yamaha / ESP) 1:55.452 
2. Maverik Viñales (Suzuki / ESP) a 0428
3. Valentino Rossi (Yamaha / ITA) a 0.442
4. Andrea Iannone (Ducati / ITA) a 0.667
5. Scott Redding (Ducati / ITA) a 0.761
6. Hèctor Barberà (Ducati / ESP) a 0.868
7. Andrea Dovizioso (Ducati / ITA) a 0.936
8. Cal Crutchlow (Honda / GBR) a 1.058
9. Bradley Smith (Yamaha / GBR) a 1.065
10. Marc Márquez (Honda / ESP) a 1.071

Anar al contingut