Jorge Lorenzo ha liderat els primers entrenaments lliures de Qatar
MotoGP

Jorge Lorenzo lidera els primers entrenaments lliures a Qatar

Bones sensacions del pilot mallorquí en els primers entrenaments del primer GP de la temporada

Actualitzat

Les motos tornen a rodar, l'hivern s'ha acabat, almenys pel que fa a les MotoGP, tarda d'entrenaments lliures al circuit de Losail, a Qatar, amb regust de la temporada passada i és que Jorge Lorenzo ha liderat la sessió. En un traçat brut per les recents tempestes de sorra, els pilots de la màxima categoria del motociclisme han pogut provar motors, centraletes i pneumàtics més enllà dels testos de pretemporada.

A la pista, el mallorquí Jorge Lorenzo ha deixat clar que només pensa en revalidar el títol de campió del món. Millor temps, 1'54.810 i cop d'autoritat davant de tots els seus competidors. Molt a prop, trepitjant-li els talons, el seu company d'equip a Yamaha, Valentino Rossi.

Héctor Barberá, amb la seva Ducati, també ha deixat molt bones sensacions, i ha aconseguit fer el quart millor temps (1'55.810), mentre que el català Maverick Viñales ha volat amb la seva Suzuki i ha quedat en cinquena posició. Seguit del de Roses ha quedat Pol Espargaró, mentre que Dani Pedrosa i Marc Màrquez, setè i vuitè respectivament, han aprofitat la sessió d'entrenaments per familiaritzar-se amb una moto molt diferent de la de l'any passat. Aleix Espargaró, setzè, i Tito Rabat, vintè, han tancat la sessió amb uns temps molts discrets.

Anar al contingut