Motociclisme

Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa aconsegueixen la "pole position" al Gran Premi d'Austràlia

Jorge Lorenzo sortirà des de la primera posició en el GP d'Austràlia de motociclisme on demà pot revalidar el títol de campió del món dels 250 cc. Héctor Barberà sortirà segon i Álvaro Bautista, tercer. En 125, el títol se'l disputen Gabor Talmacsi i Héctor Faubel, però cap dels dos sortirà des de la primera línia. El primer lloc és per a Mattia Pasini; sisè ha estat Faubel i vuitè, Talmacsi. En moto GP, amb el mundial ja decidit, "pole position" -la tercera de la temporada- per a Dani Pedrosa. El pilot català compartirà la primera línia al circuit de Phillip Island amb Valentino Rossi i el campió del món, Casey Stoner.

Actualitzat

Dani Pedrosa ha marcat la "pole position". És la segona consecutiva i la tercera de la temporada. Avui, el pilot català ha estat el millor al fred asfalt de Phillip Island, una de les pistes més difícils del campionat. Pedrosa ha superat Valentino Rossi i Casey Stoner. Amb el Mundial ja decidit, ha arribat la reacció de Michelin, que avui, amb gomes de qualificació, ha estat a l'altura de Bridgestone. Demà, en la carrera, es veurà si l'evolució és consistent. Ahir, Stoner va caure i avui, en els lliures, també ha anat a terra. Tot i el fort cop, no s'ha lesionat. Checa sortirà des de la cinquena fila i Toni Elias, des de la sisena.

En dos i mig, Jorge Lorenzo ha anotat la novena "pole position" de l'any i ha endossat gairebé un segon a Barberà i Bautista, segon i tercer. Dovizioso, el seu rival pel títol, és setè. Si demà no plou, el mallorquí té moltes opcions de revalidar el títol. Roberto Locatelli ha tingut una caiguda molt forta, però només s'ha fet lesions lleus.

En la cilindrada petita, Mattia Pasini ha estat el millor. Faubel i Olivé són a la segona fila; Talmacsi i Rabat, a la tercera, i Espargaró, a la cinquena.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut