Jorge Lorenzo
Jorge Lorenzo ha pres la iniciativa a Le Mans
Motor

Jorge Lorenzo fa una exhibició a Le Mans i marca el millor temps dels entrenaments lliures del GP de França

El vigent campió ha estat l'únic de baixar de l'1.33 i Márquez només ha pogut ser tercer; en Moto2, el francès Zarco domina, i en Moto3, Bradl ha deixat Navarro enrere

Actualitzat

Jorge Lorenzo ha estat el més ràpid en la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de França de MotoGP, que s'ha començat a disputar aquest divendres al circuit de Le Mans. El tricampió del món ha decidit posar la directa amb un temps extraordinari (1.32,830, l'únic per sota de l'1.33) i ha deixat molt enrere el seu principal rival al campionat, Marc Márquez, que ha estat tercer. Entre tots dos ha acabat l'italià Andrea Iannone. L'italià ha aprofitat un rebuf de Dani Pedrosa per fer el millor temps. Curiosament, el de Castellar del Vallès només ha pogut acabar vuitè, després d'haver fet el millor temps al matí.

Darrere de Iannone, el quart lloc ha estat per a Pol Espargaró, i el seu germà Aleix ha estat sisè. L'han seguit Maverick Viñales i Pedrosa. I el debutant Tito Rabat ha acabat en el penúltim lloc, el 21.

Zarco mana a casa

El francès Johann Zarco (Kalex) ha acabat la primera jornada d'entrenaments al circuit de Le Mans com el pilot més ràpid de la categoria de Moto2, al davant del suís Thomas Luthi (Kalex) i l'alemany Jonas Folger (Kalex). El barceloní Àlex Rins (Kalex), que havia marcat el segon millor temps de la primera sessió del dia, no ha pogut millorar el seu registre i figura sisè a la classificació.

La resta de catalans de la graella no han destacat. Àlex Màrquez (Estrela Galícia 0,0 Kalex) ha estat quinzè, Àxel Pons (Kalex) dissetè, Isaac Viñales (Tech3) 21è i Xavier Vierge (Tech3) 25.

l el líder es destaca

En Moto3, Brad Binder ha acabat controlant la primera jornada. El líder del Mundial ha estat el més ràpid en la sessió de tarda, havent marcat un temps d'1.43,365 en l'última volta que ha fet. Així ha desplaçat Romano Fenati a la segona posició per només 76 mil·lèsimes  El tercer ha estat l'autèntica sorpresa del dia, el francès Jules Danilo, que ha tingut el millor cronòmetre durant un parell de voltes.

Jorge Navarro, que havia estat el més ràpid al matí, només ha pogut ser quart a dues dècimes de Binder. Més enrere han quedat Arón Canet i Joan Mir, dotzè i tretzè, respectivament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut