MotoGP

Jorge Lorenzo estrena la seva Ducati en el primer dia de tests al Circuit de Xest

El pilot mallorquí ha rodat vestit de negre i amb la seva Ducati de color negre per una qüestió de compromisos amb els espònsors

Actualitzat

Vestit de negre i amb una moto majoritàriament negra, aquesta ha estat la primera imatge de Jorge Lorenzo amb la seva nova Ducati. Un color fosc de circumstàncies i és que el mallorquí no pot lluir els seus nous espònsors associats a l'etapa que inaugura amb l'escuderia italiana fins que no hagi acabat el seu compromís amb els antics que estan vinculats al seu exequip, Yamaha. En molts casos, la relació entre el pilot i les marques comercials s'extingeix a finals d'any.

En tot cas, Jorge Lorenzo porta des de primera hora del matí fent quilòmetres amb la seva nova companya d'aventures i, de moment, en el poc temps que se'ls ha vist junts, transmeten molt bones sensacions.

Aquest dimarts i aquest dimecres són les dues úniques ocasions que tindrà Lorenzo per rodar amb la seva nova moto en el que queda de l'any. Dos dies per recollir les primeres impressions i donar-les a conèixer al seus mecànics perquè ajustin la seva moto i la deixin a la seva mida. A partir del 2017, el mallorquí canviarà la granota negra i la moto fosca pels colors i els nous espònsors definitius.

Un altre que ja ha estrenat la seva nova moto ha estat el substitut de Lorenzo a Yamaha, Maverick Viñales que, fent gala del seu estil de pilotatge hipercompetitiu, s'ha afartat de donar gas a fons des de primera hora del matí.

També ha estat un dia molt especial per Àlex Rins per què el barceloní debuta a la màxima categoria del motociclisme amb el seu nou equip Suzuki.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut