Motor

Jorge Lorenzo es presenta oficialment amb Ducati al costat d'Andrea Dovizioso

Després de tres mundials de MotoGP amb Yamaha, el mallorquí assumeix un repte ambiciós amb la marca italiana, que no guanya el títol des de fa deu anys

Actualitzat

Després de nou temporades pilotant una Yamaha i de guanyar tres mundials de MotoGP, Jorge Lorenzo afronta la nova temporada amb molts canvis. A partir d'ara, el número 99, el lluirà en una moto diferent, una Ducati. L'equip italià l'ha presentat aquest divendres al costat del seu company d'escuderia, Andrea Dovizioso, en un ambiciós projecte amb què aspiren a superar les motos japoneses per tornar a guanyar un campionat de la categoria reina del motociclisme. Ara fa deu anys que Ducati va guanyar un mundial, el del 2007, amb Casey Stoner.

"Quan has pogut ser campió, l'únic que vols és tornar a ser-ho", ha declarat el pilot en l'acte. "Serà difícil. El que ens cal és el mètode i la màgia per anar millorant. Espero que amb tot això puguem arribar al podi."

En l'inici d'aquesta nova etapa, Lorenzo s'ha mostrat "il·lusionat" i "convençut" que viurà "grans emocions" a Ducati. "Les impressions sobre la moto són molt positives. Fins ara, en MotoGP sempre havia treballat amb la mateixa marca, però en pujar a la Desmosedici em va sorprendre la seva estabilitat. Tothom parlava d'una moto molt nerviosa, però no és així. I té una potència increïble."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut