Jorge Lorenzo, el millor situat per ser el nou company de Marc Márquez a Honda (Reuters)
MotoGP

Jorge Lorenzo es perfila com el nou company de Marc Márquez a l'equip HRC Honda

Segons informen diversos mitjans, el pilot mallorquí és l'escollit per Honda per agafar el relleu de Dani Pedrosa i hauria arribat a un acord per a les dues pròximes temporades

Actualitzat

El mateix dia que s'ha fet oficial l'adeu de Dani Pedrosa a l'equip HRC Honda després de 17 anys, l'escuderia japonesa podria tenir lligat el seu substitut. Segons han informat diversos mitjans, l'escollit per ser el nou company d'equip de Marc Márquez és el mallorquí Jorge Lorenzo, amb qui ja hauria arribat a un acord per a les dues pròximes temporades.

El mallorquí, que vol sortir de Ducati tot i guanyar l'últim Gran Premi d'Itàlia a Mugello, estava tancant un acord amb Yamaha per córrer amb una escuderia satèl·lit, però amb material de primera línia. Ara bé, l'anunci d'Honda ha canviat el tauler del mundial i la marca japonesa vol Lorenzo com a company de Márquez, en el que pot ser l'equip més potent de MotoGP. Tots dos pilots han monopolitzat el títol de campió del món en els útlims sis anys i són els que més victòries acumulen en aquest període.

A Pedrosa li queden poques motos amb les quals competir el 2019: una seria la Yamaha satèl·lit assignada en principi a Lorenzo, o una de les KTM satèl·lit de l'equip TEC3. El de Castellar del Vallès ha tingut un inici fluix aquest any, amb força caigudes, però sempre acaba les temporades guanyant alguna cursa i és un excel·lent pilot posant a punt les motos.

Anar al contingut