Jorge Lorenzo parla amb un dels enginyers de Ducati durant els testos del Circuit de Xest d'aquesta setmana (EFE)
MotoGP

Jorge Lorenzo es mostra convençut que pot ser campió amb l'equip Ducati

El mallorquí ha acumulat tot de bones sensacions durant els dos dies de tests que ha fet al Circuit de Xest aquesta setmana

Actualitzat

Jorge Lorenzo ha parlat obertament del canvi de rumb que ha fet a la seva vida professional deixant Yamaha després de nou temporades i marxant a l'escuderia Ducati. Una aposta arriscada que el pilot mallorquí no es penedeix d'haver fet: "He deixat un equip campió per un gran equip que no ho és des de fa molt temps i amb el qual m'agradaria ser-ho".

Després de provar la seva nova moto durant els dos dies de testos al circuit de Xest, aquesta setmana, Lorenzo es mostra optimista i és que ha tingut una gran ocasió per "treure conclusions" i familiaritzar-se amb una moto que no té res a veure amb la de l'escuderia japonesa. De moment, les sensacions que ha extret de la seva curta experiència amb Ducati són "totalment positives".

A l'hora de fer balanç de la temporada 2016, el mallorquí admet que hi ha moltes coses que podria haver fet millor, però "ja és passat" i prefereix quedar-se "amb l'experiència acumulada en situacions molt difícils" que li ha tocat viure en el mundial d'enguany.

 

Anar al contingut