Lorenzo, durant un descans a Motegi (Reuters)
Motor

Jorge Lorenzo es manté agressiu i comença dominant els entrenaments lliures del GP del Japó

Marc Márquez s'ha mostrat competitiu en les primeres voltes de la sessió malgrat la lesió al dit de la mà esquerra

Actualitzat

Jorge Lorenzo ha dominat sense gaires problemes la primera jornada d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó de MotoGP al circuit de Motegi i ha fet el millor temps (1.44,731) de la categoria al davant de Dani Pedrosa i d'Andrea Iannone.

Marc Márquez ha sortit amb molèsties en el dit lesionat de la mà esquerra, però s'ha mostrat competit durant la primera meitat de la competició. Després ha afluixat el ritme i ha acabat setè, just un lloc al davant de Valentino Rossi.

Els germans Esparagaró han entrat en els deu primers registres: l'Aleix ha estat sisè i, en Pol, novè. Més enrere, Maverick Viñales ha estat catorzè i, Toni Elias, vint-i-cinquè.

Luthi, el millor en Moto2

Thomas Luthi ha marcat el millor temps en una sessió de Moto2 que ha tingut l'atenció posada en la retirada de Tito Rabat, que avançava el títol a Johann Zarco. El francès, però, no s'ha relaxat, i ha acabat segon a només una centèsima de l'1:51.556 del primer.

El millor català de la categoria ha estat Àlex Rins, en la sisena posició, i Àxel Pons, que va tingut una caiguda sense conseqüències gairebé al final de l'entrenament, ha acabat vuitè. Ricard Cardús ha estat divuitè; Àlex Márquez, dinovè; Xavier Vierge, vint-i-cinquè; Èdgar Pons, vint-i-setè, i Rabat, que només ha fet vuit voltes, ha estat l'últim, trenta-unè.

Antonelli s'imposa a Oliveira per una dècima

Niccolò Antonelli ha estat el més fort en Moto3 tot i que ha hagut de lluitar fins a un final molt ajustat amb Miguel Oliveira. L'italià ha estat el més ràpid (1.57,500) en les dues tandes i el portuguès s'ha quedat a una dècima.

El líder del Mundial, Danny Kent, ha acabat en un discret desè lloc la segona tanda, catorzè en el còmput global. Isaac Viñales, després d'una primera sessió prometedora, ha afluixat fins al tretzè lloc en la segona.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut