Lorenzo comentant la jugada amb Valentino Rossi en el passat Gran Premi d'Holanda. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Jorge Lorenzo, encara convalescent de l'operació de clavícula, domina la primera sessió de lliures d'Alemanya

Jorge Lorenzo, encara convalescent de l'operació de clavícula, ha tornat a fer una nova demostració de destresa i valentia al damunt de la seva Yamaha i ha volgut posar por als seus rivals des dels primers girs d'aquesta primera sessió d'entrenaments lliures del G. P. d'Alemanya. El mallorquí ha fet el millor temps davant de rivals com Dani Pedrosa, segon, i Valentino Rossi i Marc Márquez, els altres "outsiders" a la victòria que han rodat darrere d'ell. Luis Salom, el líder de la classificació de la categoria de Moto3, ha començat el cap de setmana del Gran Premi d'Alemanya al circuit de Sachsenring amb el millor registre de tots els pilots. En Moto2, millor temps per a Pol Espargaró. El pilot vallesà ha estat més ràpid que Scott Redding.

Actualitzat
Jorge Lorenzo, encara convalescent de l'operació de clavícula, ha tornat a fer una nova demostració de destresa i valentia al damunt de la seva Yamaha i ha volgut posar por als seus rivals des dels primers girs d'aquesta primera sessió d'entrenaments lliures del GP d'Alemanya. El mallorquí ha fet el millor temps davant de rivals com Dani Pedrosa, segon, i Valentino Rossi i Marc Márquez, els altres 'outsiders' a la victòria que han rodat darrera d'ell. La sessió també ha estat marcada per dues caigudes importants que, sense conseqüències pels pilots (Iannone i Crutchlow), han deixat les seves motocicletes molt malmeses.

Millor temps per a Pol Espargaró en Moto2

En Moto2, millor temps per a Pol Espargaró. El pilot vallesà ha estat més ràpid que Scott Redding. L'actual líder del Mundial ha marcat el segon millor temps. Darrere seu, i en tercera posició, el pilot de Rubí Jordi Torres, de l'equip de Jorge Martínez Aspar.

Salom domina la Moto3

Luis Salom,
el líder de la classificació de la categoria de Moto3, ha començat el cap de setmana del Gran Premi d'Alemanya al circuit de Sachsenring amb el millor registre de tots els pilots. En la primera sessió d'entrenaments lliures, Salom ha superat els catalans Àlex Rins i Maverick Viñales, i el també català Àlex Márquez ha estat quart.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut