Jorge Lorenzo pilota la seva Yamaha durant aquesta temporada (EFE)
Jorge Lorenzo pilota la seva Yamaha durant aquesta temporada (EFE)
Motociclisme

Jorge Lorenzo, el més ràpid en el primer dia d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya

Jorge Lorenzo (MotoGP), Tito Rabat (Moto2) i Efrén Vázquez (Moto3) han dominat el primer dia d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Espanya. Marc Márquez ha pogut aguantar el dolor a la seva mà per acabar tercer de MotoGP

Actualitzat

Jorge Lorenzo (Yamaha) ha dominat totalment la primera jornada d'entrenaments del Gran Premi d'Espanya de Motociclisme en la categoria de MotoGp. El mallorquí ha marcat el millor temps en la primera de les dues sessions del dia. En la segona, tot i tornar a ser el més ràpid novament, no ha pogut millorar la seva marca prèvia. Aleix Espargaró (Suzuki), el segon millor del dia, també ha aconseguit el seu millor temps en la primera sessió. Marc Márquez (Honda) ha estat l'únic dels tres primers que ha rebaixat el seu registre en la segona sessió.

Márquez, vigent campió del món, ha confesat que "ha rodat sense calmants, i aquest dissabte també ho intentaré. He fet sèries curtes perquè el pla era no forçar el dit encara, i l'interrogant es veure com està demà després d'haver-lo forçat". El de Cervera ha reconegut que "frenant i accelerant és on pateixo més". La lesió al dit petit de la seva mà esquerra l'impedeix tancar-lo del tot, i a la seva escuderia li han hagut d'adaptar la moto davant aquesta circumstància.

Líders gràcies al seu temps de la primera sessió

En Moto 2 Esteve "Tito" Rabat (Kalex) ha dominat aquest primer dia d'entrenaments lliures gràcies al temps que ha marcat en la primera sessió. En la segona Jonas Folger (Kalex) ha estat el més ràpid, però sense batre el temps de Rabat, actual campió del món. Ni tampoc el del segon del dia, Sam Lowes (Speed Up) ni el del tercer, Simoni Corsi (Kalex).

En la categoria petita, la de Moto 3, Efren Vázquez (Estrella Galicia 0'0 Honda) també s'ha fet amb el liderat del dia amb la seva millor volta en la primera sessió. El seu company d'equip Fabio Quartaro ha marcat el millor temps en la segona sessió i ha acabat segon al final de l'activitat d'aquest primer dia en el Circuit de Jerez. Isaac Viñales (Husqvarna) ha acabat tercer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut