Futbol

Jordi Vinyals: "sense els valors de responsabilitat, intensitat, solidaritat i humilitat, no hi ha equip"

L'entrenador del F.C. Barcelona s'ha mostrat en roda de premsa molt crític amb l'equip i amb la seva actitud. El Barça B rep a casa el Tenerife amb molta necessitat per sumar els tres punts.

Actualitzat

L'entrenador del FC Barcelona B, Jordi Vinyals, no està content amb els seus jugadors. Ho ha demostrat avui en roda de premsa,ha sigut molt crític amb la plantilla i l'actitud dels seus: "sense els valors de responsabilitat, intensitat, solidaritat, humilitat... no hi ha equip i, sense equip, no aconseguirem l'objectiu".

I és que el Barça B continua en caiguda lliure, l'última derrota davant l'Alcorcón 3-1, i ara mateix és penúltim a la classificació de la Lliga Adelante, davant del Sabadell, al qual només treu un punt. Segons l'entrenador de Cardedeu "El tema Halilovic fa evident tot el que està passant i el que li passa a l'equip". El migcampista, que va haver de ser substituït per l'expulsió del porter, va marxar de mala manera del camp. Després, però, va demanar disculpes.

"Crec que s'ha degenerat tot, els valors de La Masia, i ens hem trobat un grup que reuneix aquesta degeneració", assegura contundentment Vinyals. Uns valors que l'entrenador vol que l'equip, no només jugadors, recuperin: "aquests valors els tenen, només se'ls han de recordar perquè, sense ells, és difícil fer un equip".

L'entrenador també assumeix el "mea culpa": "És culpa de molta gent, també meva, que porto dos anys aquí. S'ha permès que els jugadors pensin que estan per sobre del club".

Jordi Vinyals, que entrenava els juvenils del Barça, va agafar les regnes de l'equip al febrer d'aquest any quan Eusebio Sacristán va ser destituït pels mals resultats de l'equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut