Roura ha dit que no es poden relaxar contra el Rayo
Barça

Jordi Roura: "No ens podem permetre cap relaxació, venint d'on venim"

Jordi Roura ha advertit abans de la visita del Rayo Vallecano al Camp Nou del perill de caure en qualsevol tipus de relaxació després de classificar-se per als quarts de final de la Champions i ha avisat que el partit contra els madrilenys serà especialment complicat per l'esforç anímic i físic realitzat contra el Milan.

Actualitzat
Jordi Roura ha advertit abans de la visita del Rayo Vallecano al Camp Nou del perill de caure en qualsevol tipus de relaxació després de classificar-se per als quarts de final de la Champions i ha avisat que el partit contra els madrilenys serà especialment complicat per l'esforç anímic i físic realitzat contra el Milan.

"No ens podem permetre cap relaxació, venint d'on venim. El Rayo és especialment complicat després d'un esforç anímic i físic tan intens. Hem d'afrontar-lo amb intensitat i molt concentrats", ha alertat Roura a la roda de premsa prèvia al duel d'aquest diumenge al vespre. "Quan has tingut algun resultat negatiu i et trobes amb un partit important com el de dimarts i te'n surts, òbviament la moral de l'equip ha pujat. Però ara ens hem de centrar en la Lliga", ha afegit.
 
Contra el Rayo pot ser l'últim partit de Roura al capdavant del primer equip, ja que s'espera que Tito Vilanova torni a Barcelona a finals de mes. "Si diumenge és el meu últim partit de Lliga, suposaria una alegria descomunal. No per deixar de ser el primer entrenador, sinó perquè arribarà l'entrenador. Tothom estarà molt feliç, que torni el Tito és una bona notícia", ha admès.

El Barça jugarà el partit d'aquest diumenge sense tres dels quatre capitans, Xavi i Puyol, que estan lesionats, i Valdés, sancionat. Unes baixes importants però que en cap cas han d'afectar el rendiment del conjunt. "Quan jugadors d'aquest nivell no estan a l'equip, sempre se'ls troba a faltar. La plantilla del Barça té jugadors per donar el nivell i per saber estar en els moments importants. Els jugadors que surtin ho faran amb les màximes garanties i amb tota la intensitat", ha explicat.

Roura també ha valorat l'operació de Carles Puyol i el que significa perdre un jugador del seu pes al vestidor
. "El Puyi és un referent, sempre és una situació dolorosa. Ha anat aguantant les molèsties, ja sabeu, aquestes coses, si no les aguanta el Puyi, no les aguanta ningú", ha dit el segon tècnic blaugrana, que també ha parlat de l'estat físic de Xavi. "Qui decideix és la Federació. Ells saben que el Xavi està lesionat i nosaltres estem confiats que el cuidaran i el tractaran bé i que, si tenen algun dubte, el dosificaran. Confiem que sabran controlar la situació i per això estem tranquils", ha afegit.

"El PSG s'ha reforçat molt"


Jordi Roura ha fet referència al duel contra el PSG als quarts de final de la Lliga de Campions. "Al final el rival que ens ha tocat en els últims anys s'ha reforçat molt i té grans jugadors. Serà una eliminatòria molt complicada. Es comenta que nosaltres som els grans favorits, però també es deia del Milan! A aquestes alçades, totes les eliminatòries seran complicades i dures. Al final, si no hi ha sorpreses, s'haurà de decidir a Barcelona. El PSG és un equip amb jugadors de talla mundial i, per tant, serà una eliminatòria dificilíssima". Roura també ha afegit que creu que Ibrahimovic no vindrà al Camp Nou amb ganes de revenja després del seu pas pel Barça. "Ibra és perillós perquè és Ibra, no pel que hagi de demostrar, ja que no ha de demostrar res. No crec que vulgui revenjar-se", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut