Jordi Ribera dóna instruccions a Raúl Entrerríos (EFE)
Handbol

Jordi Ribera debuta amb una victòria contra Bòsnia a la banqueta de la selecció espanyola d'handbol (30-21)

El conjunt espanyol s'ha imposat clarament en l'estrena del tècnic català en partit de la fase de classificació per a l'europeu de Croàcia 2018 que s'ha disputat a Valladolid

El català Jordi Ribera ha debutat com a seleccionador espanyol d'handbol amb una victòria contra Bòsnia per 30-21 en partit de la fase de classificació per a l'europeu de Croàcia 2018 que s'ha disputat a Valladolid. Després d'un inici bastant igualat, el conjunt espanyol ha obert una escletxa de sis gols i al descans s'ha arribat amb el resultat de 12 a 6.

En la represa, Espanya ha seguit portant la iniciativa gràcies a la seva fortalesa defensiva i no ha tingut problemes per sumar un triomf solvent en l'estrena del nou seleccionador. El blaugrana Valero Rivera, amb set gols, quatre de penal, ha estat el màxim anotador del matx.