Jordi Moix ha explicat els detalls del projecte Espai Barça (@jmbartomeu)
Barça

Jordi Moix: "L'Espai Barça té derivades en tots els aspectes de la vida del club: esportiu, econòmic i social"

L'exdirectiu de l'àrea patrimonial i un dels homes forts de la candidatura de Josep Maria Bartomeu ha explicat els detalls d'un projecte fonamental en el programa de l'expresident del Barça

Actualitzat

Josep Maria Bartomeu ha refusat participar en el primer debat electoral a la presidència i s'ha estimat més acompanyar Jordi Moix, un dels homes forts de la seva precandidatura, durant l'explicació del projecte Espai Barça, un dels eixos vertebradors del programa electoral de l'expresident blaugrana.

Moix ha destacat la importància d'aquest projecte i ha recordat que els socis ja van donar llum verda a la seva aprovació al 2014 amb un 73% de suport en una assemblea. "L'Espai Barça té derivades en tots els aspectes de la vida del club: esportiu, econòmic i social. Ens donarà 40 milions d'euros d'ingressos extres anuals que ens permetran seguir competint amb els nostres adversaris", ha explicat.

L'Espai Barça inclou la remodelació del Camp Nou, que passaria a tenir un aforament de 105.000 espectadors, tots sota cobert, la construcció d'un nou Miniestadi, l'ampliació de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a Sant Joan Despí i la construcció d'un nou Palau Blaugrana. Moix ha recordat que aquest projecte tindria una despesa d'uns "600 milions d'euros" i es finançaria mitjançant la venda del nom de l'Estadi, que podria suposar uns ingressos de 200 milions, recursos propis i l'"autofinançament planificat".

Segons Moix, aquest projecte "aportarà 158 M al PIB de la ciutat de Barcelona i generarà 3.000 llocs de treball mentre es construeix", i ha criticat la remodelació del Camp Nou que volia fer la junta directiva de Joan Laporta. "El projecte Foster no es va consultar al soci i suposava vendre terrenys del Mini. L'Espai Barça sí que s'ha aprovat i mantenim els terrenys", ha argumentat.

 

Anar al contingut