Barça

Jordi Mestre: "Tebas s'hauria de dedicar a protegir els nostres jugadors"

El vicepresident esportiu del FC Barcelona ha carregat contra el president de la Lliga de Futbol Professional en declaracions al programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio

Actualitzat
El vicepresident esportiu del FC Barcelona, Jordi Mestre, ha estat l'encarregat de replicar amb duresa Javier Tebas després que el president de la Lliga de Futbol Professional critiqués l'actitud dels jugadors blaugranes a Mestalla. 

"Jo era a València i ho vaig dir a un company (de la junta) que poques vegades havia vist un ambient tan hostil dins i fora del terreny de joc. Tebas ha de vigilar perquè no hi hagi violència a l'estadi i que no ataqui els nostres jugadors perquè els nostres són els que donen espectacle i, gràcies a això, pot vendre els drets de televisió a la Xina, els Estats Units o on sigui. Que es dediqui a protegir els jugadors. És un executiu i ha de fer aquest paper ", ha assegurat Mestre en declaracions al programa "El club de la mitjanit" d'Esport3 i Catalunya Ràdio.

El dirigent barcelonista ha denunciat que dissabte, a València, "també hi havia un ambient hostil a la llotja. Això és un esport que es guanya i es perd. Si no sabem mantenir el 'fair play', ens dediquem al 'pressing catch".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut