Barça

Jordi Mestre: "Neymar es quedarà al Barça al 200%"

El vicepresident del Barça, Jordi Mestre, talla d'arrel els rumors que apunten a l'interès del PSG pel davanter brasiler.

Actualitzat

El vicepresident del Barça, Jordi Mestre, ha volgut aclarir les informacions que indiquen que el París Saint-Germain estaria plantejant-se pagar la clàusula de rescissió de Neymar, xifrada en 220 milions d'euros. 

"Neymar es quedarà al Barça al 200%", ha dit Mestre quan se li ha preguntat per aquest tema. "A més, he llegit que el PSG desmentia aquesta informació", ha indicat. Els principals rotatius esportius catalans i estatals recollien en portada, avui, l'interès de l'equip parisenc pel davanter blaugrana. Mentrestant, al francès l'"Équipe" s'indicava que el PSG hauria canviat d'objectiu per l'alta clàusula d'alliberament del jugador.

Mestre ha fet aquestes declaracions durant la presentació de Pep Segura com a nou mànager de futbol del Barça, un càrrec de nova creació que implica canvis en l'organigrama esportiu del club. Segura farà el paper de coordinador del futbol professional i del futbol base.

 

"La plantilla del Barça és la millor que podem tenir, fins que no es demostri el contrari, i tots els jugadors tenen, en principi, l'etiqueta d'intransferibles", ha comentat Segura. "Hi ha molt bons jugadors i no els podem tenir tots. Hem de mirar de tenir els millors jugadors possibles i, els que tenim, protegir-los".   

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut