Jordi Majó vol consolidar-se com l'alternativa a Laporta i Bartomeu (EFE)
Barça

Jordi Majó: "Les guerres entre famílies només perjudiquen el Barça"

La precandidatura de Jordi Majó vol ser la "tercera opció" que trenqui el dualisme entre Bartomeu i Laporta

Actualitzat

Jordi Majó ha fet una conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya i ha deixat anar que si es presenta és per què "ja n'està fart de les guerres entre famílies" en clara al·lusió a la bipolarització de les eleccions entre Bartomeu i Laporta.

Esportivament, Majó està molt content del rendiment del primer equip de futbol, i no creu que calgui tocar res, als despatxos, en canvi, subratlla que hi ha molta feina a fer.

Sobre els altres candidats, destaca que Jordi Farré "els té molt ben posats" per presentar-se sense haver format de la directiva que reunia tots els altres candidats abans que es barallessin entre ells.

El lloc del director esportiu, dins del projecte de Jordi Majó, fins fa poc temps tenia un nom, Eric Abidal amb qui havia arribat a un acord. Dos dies abans d'anunciar-ho, Joan Laporta va posar el nom de l'ex-blaugrana francès a l'òrbita de la seva candidatura, Majó deixa clar però, que no li guarda cap rancúnia i ho remata declarant: "si guanyo, li mantindré el lloc que li vaig oferir".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut