Jordi Lardín, el director esportiu de l'Espanyol (RCD Espanyol)
Jordi Lardín, el director esportiu de l'Espanyol (RCD Espanyol)
Espanyol

Jordi Lardín, director esportiu de l'Espanyol: "No podem regalar Caicedo en cap cas"

L'exfutbolista de l'Espanyol, ara un dels responsables dels fitxatges del club, ha parlat de possibles entrades i sortides del club en el mercat d'hivern

Actualitzat

El director esportiu de l'Espanyol, Jordi Lardín, ha afirmat a la Cadena Cope que el seu departament no treballa "per fitxar al gener, sinó al juny". L'exfutbolista ha matisat, però, que, si es produeix alguna incorporació al mercat d'hivern, serà perquè estava pensada per l'estiu i l'han pogut avançar.

Respecte a possibles sortides, el director esportiu ha comentat que "no podem regalar Caicedo en cap cas. És una de les inversions més fortes dels últims anys i se l'ha de valorar. Si arriba una oferta de traspàs, es valorarà, però creiem que és un jugador important".

Lardín ha afirmat que l'objectiu per a la pròxima temporada "és lluitar per ser a Europa, però, si ho aconseguim aquesta temporada, molt millor. No descarto res. El conjunt que tenim m'agrada, tot i que hem de millorar i doblar alguna posició per tenir un bloc encara més potent".

Una de les posicions a reforçar és el lateral dret, "bàsica perquè només tenim un defensa. Però Víctor Sánchez ho està fent bé i hem d'aconseguir que Javi López es posi al nivell de la resta després de passar-ho malament uns mesos".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut