Jordi Farré és un dels set precandidats que opten a la presidència del Barça
Jordi Farré, que va ser precandidat a la presidència del club, ha denunciat el cas
Barça

Jordi Farré afirma que té un patrocinador per a la samarreta d'entrenaments del primer equip i les de les seccions

El líder del grup "Som gent normal" ha anunciat que setmana que ve farà públic el nom de l'empresa disposada a pagar 40 milions d'euros per inscriure el seu nom a la samarreta d'entrenament del primer equip i a la de les seccions

Actualitzat

El precandidat a la presidència del FC Barcelona Jordi Farré ha anunciat que aquesta setmana revelarà el nom de l'empresa disposada a pagar 40 milions d'euros per inscriure el seu nom en la samarreta d'entrenaments del primer equip i en la de totes les seccions del club.

El líder de la precandidatura "Som gent normal" també ha dit en una entrevista a l'agència EFE que el club no necessita portar Qatar Airways a la samarreta del primer equip. Ell hi posaria la marca Catalunya. Una altra de les propostes de Farré és substituir Nike per una marca pròpia del Futbol Club Barcelona. Segons els seus càlculs, això suposaria un negoci anual de 110 milions d'euros.

El propietari de l'empresa Geek Group, amb més de 200 treballadors, és un altre dels precandidats que no està d'acord amb el projecte de remodelació del Camp Nou de Bartomeu. La seva proposta és crear un "estadi intel·ligent" d'acord amb les noves tecnologies.

Farré tampoc està conforme amb la data de les eleccions, un 18 de juliol, que coincideix amb la sublevació militar del 1936 que va marcar l'inici de la Guerra Civil Espanyola, un dia en què "ni hauríem de sortir al carrer perquè no hi ha res a celebrar". El precandidat pensa que el club s'hauria d'implicar més en el procés català. "El Barça és transversal, no és una entitat política. Si el país va cap a un costat, el Barça no pot anar cap a un altre. El club s'ha de posar al servei del país i acompanyar-lo."

Anar al contingut