Jordi del Amor (www.cenoia.com)
Jordi del Amor (www.cenoia.com)
Hoquei patins

Jordi del Amor, capità del Noia, anuncia la seva retirada a final de temporada

Amb 39 anys, Del Amor posarà final a la seva trajectòria al club on es va formar i on ha jugat la major part de la seva carrera

Actualitzat

Jordi del Amor, de 39 anys, es retirarà quan acabi la temporada. El capità del Noia Freixenet durant les últimes quatre temporades és tota una institució al club de Sant Sadurní.

Del Amor va començar a jugar a l'hoquei patins amb 3 anys al Col·legi Sant Josep de Sant Sadurní. Format al Noia, amb 18 anys va marxar al Tenerife, on va jugar dues temporades i va aconseguir un ascens a la Divisió d'Honor.

Amb 20 anys va tornar al Noia, on va jugar fins al 2007, quan Del Amor va fitxar pel Club Patí Vilanova. L'any 2010, després de mig curs a l'Epson Cerdanyola, el capità va iniciar la seva tercera etapa al club de Sant Sadurní, que es tancarà amb la seva retirada.

Amb el Noia Freixenet, Jordi del Amor ha guanyat una Copa Continental (2014), una Copa de la CERS (2014) i una Copa Federació (2002), a més de proclamar-se subcampió de la Copa del Rei (2012). Amb el CP Vilanova va guanyar una altra Copa de la CERS (2007).

Anar al contingut